Speelinloop

GRATIS SPEELINLOOP PEUTERSPEELZAAL BILLIES
 
 
De speelinloop is voor kinderen tot 2 jaar en 3 maanden.
Daarna mogen kinderen naar de peuterspeelzaal wat in hetzelfde gebouw is. Tijdens de speelinloop mag er 1 ouder bij hun kind blijven.
 
De speelinloop duurt 1½ uur en wordt begeleid door een pedagogisch medewerker. Er worden spelletjes /activiteiten gedaan, gezongen en natuurlijk is er tijd om gewoon lekker te spelen met andere peuters. Ondertussen hebben de ouders dan de tijd voor een gezellig praatje met andere ouders, onder het genot van een kopje koffie of thee! De pedagogisch medewerker heeft ook tijd voor jullie vragen als je bijvoorbeeld ergens niet uitkomt rondom de opvoeding van jullie kind.
 
De speelinloop is iedere woensdag middag van 14.00 uur tot 15.30 uur bij Peuterspeelzaal Billies op de Planetenlaan 28 (in het schoolgebouw van basisschool Tweelingen). De toegang is gratis.
Je mag de eerste keer altijd een keer komen kijken of de speelinloop bij jullie en bij jullie kindje past. Daarna mag je je inschrijven, zodat we voor jullie iedere week een plekje vrijhouden om te komen spelen.
 
Bij vragen neem hiervoor contact op met Linda de Jong, Marieke van Reen of Monique Vermaas op telefoonnummer: 040-2566542.