Kinderpostzegelactie 2020

Wat doet mijn kind eigenlijk precies tijdens de Kinderpostzegelactie? Je hoort enthousiaste verhalen over filmpjes van een bekende YouTuber (Dylan Haegens) en het verkopen van producten via een eigen webwinkel. En dan staat er ook ineens een verkoopbox thuis op tafel. Lees hier meer over de actie en hoe jouw kind een waardevolle bijdrage levert.

De Kinderpostzegelactie 2020

Voor kinderen, door kinderen. Elk jaar gaan zo’n 140.000 kinderen langs de deuren zodat andere kinderen een betere toekomst krijgen. En dat al generaties lang. De Kinderpostzegelactie wordt dit jaar voor de 72ste keer gehouden en en daar zijn we best trots op! De actie is van woensdag 23 september t/m woensdag 30 september. Dit jaar zetten de kinderen zich in voor de ruim 90.000 kinderen in ons land die geen veilige thuisbasis hebben. Geweldig dat jouw kind zich voor deze groep kwetsbare kinderen inzet, ze hebben de hulp hard nodig!

De kinderen kunnen Kinderpostzegels verkopen, maar natuurlijk ook kaarten voor de feestdagen en andere leuke producten zoals anemonenbollen en blikjes met vrolijke Dummie de Mummie-pleisters. Daarnaast kan er dit jaar ook weer gekozen worden voor een eenmalige donatie voor een veilig thuis.

De actie in aangepaste vorm

Op actiekpz.nl vind je alle informatie over hoe we de Kinderpostzegelactie hebben aangepast aan de geldende coronamaatregelen. Met korte video's leggen we uit hoe de kinderen de producten kunnen verkopen met de verkoopbox, maar ook hoe ze digitaal langs de deuren kunnen gaan. We kunnen ons namelijk voorstellen dat kinderen het vanwege corona niet prettig vinden om aan te bellen, dus zijn er meerdere mogelijkheden om toch mee te doen.