Kies je sport

Kies je sport
Beste ouder(s)/verzorger(s),
 
Vandaag ontvangt uw kind weer een boekje van ‘Kies je Sport’. Kies je Sport is een project van Eindhoven Sport dat kinderen de mogelijkheid geeft om kennis te ma- ken met een sport en sportaanbieder naar keuze. Zo kunnen kinderen op een laagdrempelige manier ontdekken wat het beste bij hen past en op deze manier met plezier (blijven) sporten of bewegen.
 

Meedoen

Tussen 18 september en 15 november bieden Eindhovense sportaanbieders kennismakingscur- sussen aan voor kinderen in het basisonderwijs. Het aanbod bestaat uit twee tot vier lessen
op de locatie van de sportaanbieder. Deze editie kan er weer worden gekozen uit diverse cur- sussen, meer dan 130. Deze zijn te vinden op de website eindhovensport.nl/kiesjesport. Het programma Kies je Sport wordt elk voorjaar en najaar herhaald, steeds met een nieuw aanbod.
 

Inschrijven

Enthousiast geworden? Inschrijven voor een cursus kan via eindhovensport.nl/kiesjesport van 2 t/m 16 september 2020. Als ouder of verzorger selecteer je op de website een cursus, je vult
je gegevens in en schrijft je kind(eren) zo direct in. De sportaanbieder ontvangt per e-mail een aanmelding met de door jou ingevulde gegevens en je kind kan komen meedoen.
 

Vragen

Heb je vragen over een specifieke sport of sportaanbieder, dan kun je contact opnemen met de sportaanbieder die bij het kennismakingsaanbod staat. Dit geldt ook wanneer je jouw kind weer wilt afmelden voor een les of cursus. Wil je meer weten over het project Kies je Sport, dan kun je contact opnemen met mij, Mark van Ginneken, sportregisseur van Eindhoven Sport. Mijn tele- foonnummer is 06 43 83 74 78 en mijn e-mailadres m.van.ginneken@eindhoven.nl. Eindhoven Sport is een onderdeel van gemeente Eindhoven.