Nieuwbouw

 

22 april 2022

Eindelijk is het dan zover.. 🎉
De bouw van ons nieuwe Spilcentrum is officieel begonnen deze week! 
De materialen worden klaargelegd, de machines en kranen worden geïnstalleerd en de paaltjes zijn uitgezet. 
We kunnen nu echt langzaam toewerken naar een nieuw gebouw en een verhuizing! 

De komende tijd zullen we de laatste updates rondom de bouw van ons nieuwe gebouw via meerdere kanalen delen. Dus houd ons goed in de gaten om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws! 


 
12 maart 2021

Een aantal foto's die gemaakt zijn tijdens de sloopwerkzaamheden: 

   

 

 
 
10 maart 2021

Een nieuw krantenbericht over de ontwikkelingen van ons nieuwe spilcentrum! 
Klik hier voor het krantenbericht! 
 
3 februari 2021

De sloop van de sporthal is inmiddels gestart! Wil je zien hoe dit eraan toegaat? Klik hier voor de eerste beelden! 
 
7 december 2020

Het nieuws staat in de krant. Klik hier om het artikel te bekijken! 
Bij het realiseren van ons spilcentrum wordt de buurt en zijn bewoners ook meegenomen in de ontwikkelingen. Via deze link komt u bij de definitieve notulen van het laatste overleg met de buurt. 
 
12 november 2020

Na lang wachten zijn we erg blij dat we eindelijk goed nieuws kunnen vertellen over de bouwplannen voor onze nieuwe basisschool en kinderopvang oftewel; Spilcentrum Eckart.
Via deze weg willen wij jullie informeren over de stand van zaken van de sloop van Sporthal Eckart en over de nieuwbouwplannen voor het spilcentrum Eckart, bestaande uit basisschool Tweelingen en kinderopvang Billies.
De gemeente Eindhoven en SKPO werken hierbij samen, waarbij de gemeente verantwoordelijk is voor de sloop van sporthal Eckart en schoolbestuur SKPO verantwoordelijk is voor de ontwikkeling van het spilcentrum.

Sloop sporthal Eckart:
Zoals jullie misschien al hebben gemerkt is de sporthal leeg en vinden er geen sportactiviteiten meer plaats. Tot december 2020 wordt de sporthal tijdelijk gebruikt door Switch, een organisatie die zich richt op het begeleiden van jongeren. De start van de sloop van sporthal Eckart staat op dit moment gepland in de tweede week van december 2020. De oplevering van de grond staat gepland voor medio maart 2021. (afhankelijk van de weersomstandigheden).

Nieuwbouw Spilcentrum Eckart:
Op dit moment zijn we samen met de architect bezig met het ontwerpen van het nieuwe Spilcentrum Eckart.
Wij vinden het belangrijk dat jullie hiervan op de hoogte zijn en willen jullie graag de komende maanden hiervan op de hoogte houden. Meer informatie hierover volgt snel.